Ανακοίνωση: Επίσημος Συνεργάτης του Hootsuite-Social Media Management System

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι πλέον είμαι επίσημος συνεργάτης του Hootsuite

Το Hootsuite είναι ένα σύστημα διαχείρισης για επιχειρήσεις, οργανισμούς, επαγγελματίες που ασχολούνται με το διαδικτυακό μάρκετινγκ, και γενικά για όποιον έχει ενδιαφέρον στο social media.

Το σύστημα διαχείρισης του Hootsuite σας επιτρέπει μέσα από ένα απόλυτα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον-web based-να διαχειριστείτε όλους τους social media λογαριασμούς και καμπάνιες σας μέσα από μια κεντρική σελίδα, άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αισίως έφθασε τα 4.000.000 χρήστες παγκοσμίως.

Δοκιμάστε την Pro Έκδοση Δωρεάν για 30 ημέρες
Πλέον άνετα μπορείτε να διαχειριστείτε από μία και μόνη σελίδα όλους τους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα: Facebook, Twitter, Google+, Linkedin, Youtube, Flickr, Instagram και άλλα πολλά.

Τα οφέλη που σας προσφέρει η πλατφόρμα του Hootsuite είναι πολλά, συνοπτικά όμως επικεντρώνουμε στα εξής:

  • Προηγμένη Διάδραση: Δεν θα ήταν καταπληκτικό να γνωρίζετε τι συζητάνε για την εταιρεία σας; στο twitter η το facebook η οποιαδήποτε άλλη κοινωνική σελίδα;  η να γνωρίζετε τι συζητάνε οι χρήστες για κάποιο θέμα συγκεκριμένα; η ποιό είναι το "καυτό" θέμα συζήτησης στα social media; έτσι λοιπόν με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε πολύ πιο εύκολα αποκτάτε φαν στην σελίδα σας στο facebook, followers στο twitter, και γενικά όλο και περισσότερος κόσμος θα μαθαίνει για την εταιρεία η την υπηρεσία σας με αποτέλεσμα την άμεση αναγνώριση που σταδιακά θα οδηγήσει και σε αύξηση των πωλήσεων εάν είστε συνεπής με τους ανθρώπους που σας ακολουθούν στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Το σπουδαιότερο; όλα αυτά θα τα διαχειρίζεστε από μια και μόνη κεντρική πλατφόρμα χωρίς να χρειαστεί να 'τρέχετε' διξιά και αριστερά να κάνετε login-logout από την κάθε κοινωνική ιστοσελίδα.
  • Προηγμένη Συνεργασία: Θα σκεφόσασταν ποτέ να δίνατε δικαιώματα διαχείρισης των λογαριασμών σας στους πιο "πιστούς πελάτες" σας; δεν νομίζω, τώρα όμως με την πλατφόρμα του Hootsuite μπορείτε να το κάνετε. Φανταστείτε πως θα δουν οι πελάτες σας μία τέτοια κίνηση, θα εκπλαγούν ευχάριστα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρωτοτυπήσετε, και επίσης θα γίνετε αντικείμενο συζήτησης (που είναι το βασικό ζητούμενο σε οποιαδήποτε διαδικτυακή διαφήμιση) το άκρως εξελιγμένο και ασφαλές σύστημα του Hootsuite σας διασφαλίζει ότι εσείς θα είστε ο μοναδικός διαχειριστής σε όλες τις άδειες που μπορεί να παραχωρήσετε στο προσωπικό σας η σε πελάτες σας και πάντοτε τα πάντα θα γίνονται κατόπιν εγκρίσεως σας.
  • Δεδομένα Ενεργειών "Χρυσάφι": Έχω ξαναπεί ότι ο κεντρικός σκοπός όλων των ενεργειών στο διαδικτυακό μάρκετινγκ είναι η συλλογή διαφορετικών δεδομένων προκειμένου να τα μελετήσουμε και κατόπιν να τα επεξεργαστούμε προς όφελος μας, πως όμως μπορεί να μάθουμε δεδομένα που μας αφορούν από όλα τα social media sites; δύσκολο; καθόλου χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Hootsuite μπορούμε να έχουμε πλήρη εικόνα του τι γίνετε με τις καμπάνιες μας; την διάδραση των διαφόρων προφίλ που έχουμε; έτσι λοιπόν με αυτό τον τρόπο μαθαίνουμε ότι μας αφορά σε πρώτο χρόνο και μελετώντας τα στατιστικά μας είναι πάρα πολύ πιο εύκολο να γνωρίζουμε τι δουλεύει για εμάς και τι όχι, με αποτέλεσμα να επικεντρώνουμε μόνο σε πράγματα που δουλεύουν για εμάς.
Αυτά τα λίγα για αρχή, ως μια εισαγωγή στην καλύτερη πλατφόρμα διαχείρισης κοινωνικών δικτύων κατά την προσωπική μου πάντα γνώμη.

Τις επόμενες εβδομάδες θα δημοσιεύσω και άλλα χρήσιμα άρθρα για το πως μπορείτε να αποκομίσετε τα μέγιστα από την χρήση του Hootsuite


Αγαπητέ φίλε-φίλη, σε ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο μου, αν νομίζεις ότι είναι ενημερωτικό και χρήσιμο θα σε παρακαλούσα να το μοιραστείς με τους φίλους σου χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαδίδοντας όποιο άρθρο νομίζεις ότι είναι χρήσιμο, βοηθάς εμένα να συνεχίσω την συγγραφή παρόμοιων μελλοντικών άρθρων διότι νιώθω ότι επιβραβεύεις την προσπάθεια μου και επίσης μπορεί να βοηθήσεις κάποιον φίλο η άγνωστο που μπορεί το συγκεκριμένο άρθρο να του φανεί χρήσιμο.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Enhanced by Zemanta

Σχόλια