Προώθηση Ιστοσελίδων Στο Google - SEO


Αναλαμβάνουμε την προώθηση ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα του Google άμεσα, καλύπτοντας όλη την επικράτεια και ειδικά Αθήνα, Θεσαλλονίκη.

 Επίσης η ομάδα μας ειδικεύεται στην βελτιστοποίηση [search engine optimization] όλων των μηχανών αναζήτησης όπως: Bing, Yahoo.

Έχοντας την ιστοσελίδα σας βελτιστοποιημένη-ιδανικά στην πρώτη σελίδα θα σας βοηθήσει να δείξετε την εταιρεία η την υπηρεσία σας σε όσους περισσότερους χρήστες είναι αυτό δυνατόν.

Πως δουλεύουν οι μηχανές αναζήτησης;

Ένας χρήστης ψάχνει στις μηχανές αναζήτησης για το προιόν  η την υπηρεσία σας, για παράδειγμα: "Εστιατόριο Βουλιαγμένη" η "Σέρβις αυτοκινήτου" η "καλοκαιρινο μπλουζακι" η οτιδηποτε άλλο, σε όλες τις περιπτώσεις ο χρήστης θέλει να βρει αυτό που τον ενδιαφέρει, αν λοιπόν η εταιρεία σας εμφανιζόταν στο αντικέιμενο της για όσες περισσότερες λέξεις κλειδιά μπορούσε τότε θα την έβρισκαν όλο και πιο πολλοί χρήστες και κατά συνέπεια θα ήταν κερδοφόρο για εσάς.

Τι ακριβώς είναι η προώθηση ιστοσελίδων;

Είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας ως πρός τις μηχανές αναζήτησης με κύριο στόχο την εμφάνιση της ιστοσελίδας στα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης για τα προιόντα η τις υπηρεσίες που προσφέρει-πουλάει η εκάστοτε επιχείρηση.

Εδώ είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε ότι εγγυημένη εμφάνιση στην πρώτη σελίδα του Google δεν υπάρχει και όποιος το εγγυάται είναι απλά απατεώνας.

Θέλετε να δείτε πως μπορώ να σας βοηθήσω στην προώθηση της ιστοσελίδας σας άμεσα;

Σήμερα στις 5/3 έγραψα ένα άρθρο για ένα πρόγραμμα που αφορά το binary trading, επομένως το να βρεθώ στην πρώτη σελίδα του Google μέσα στην ίδια ημέρα αποδεικνύει του λόγου το αληθές για λέξεις κλειδιά όπως:
  • Χρηματιστήριο binary trading
  • Πως να βγάλω χρήματα binary trading
  • Χρήματα Χρηματιστήριο
Πως να δείτε εάν λέω ψέματα η αλήθεια; απλά πηγαίντε στην αρχική σελίδα του Google και στο πλαίσιο αναζήτησης γράψτε μια από τις παραπάνω 3 φράσεις κλειδιά, βέβαια μπορεί να εμφανίζομαι και στην δεύτερη σελίδα αλλά μην ξεχνάτε ότι το άρθρο γράφτηκε μόλις σήμερα!

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή και ας δούμε το τι μπορώ να κάνω για εσάς;
  • Αρχικά μου λέτε τι θέλετε να κάνετε, δηλαδή ποιός είναι ο διαδικτυακός εταιρικός σκοπός σας; επίσης μου λέτε και τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε να εμφανίζεστε στο Google.
  • Κατόπιν κάνω μία ανάλυση στην ιστοσελίδα σας (Δεν υπάρχει χρέωση) και σας παρουσιάζω την επαγγελματική μου άποψη στα ζητούμενα που θέσατε παραπάνω με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
  • Εάν συμφωνήσουμε στο τι και πως θα γίνει τότε προχωράμε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.
Δεν είμαι ο άνθρωπος που έχει βελτιστοποίησει τις εκατοντάδες η χιλιάδες ιστοσελίδες καθώς δουλεύω μόνο για τον ευατό μου, είμαι όμως ένας επαγγελματίας που προσφέρει υπηρεσίες SEO σε μετρημένους πελάτες και επίσης μπορώ να δείξω περισσότερα από ένα η πέντε αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα για τους πελάτες μου.

Εκτός αυτού μπορείτε και να τους μιλήσετε διαπιστώνοντας από πρώτο χέρι στο πως τους έχω βοηθήσει στην προώθηση της ιστοσελίδας τους.

Πόσο θα σας κοστίσει η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας;

Η τιμές ξεκινάνε απο 500€/μήνα και μπορεί να αυξηθεί αναλόγως με τα πράγματα που ζητάτε (συνήθως όμως δεν υπερβαίνει το παραπάνω ποσό διότι προσφέρει όλα όσα χρειάζετε μία επιχείρηση για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας της)

Μα καλά δεν είναι ακριβά; 500€/μήνα;

Απάντηση: Όχι δεν είναι, για ποιόν λόγο; επειδή το να υπάρχεις απλά στην πρώτη σελίδα για μια λέξη κλειδί δεν είναι το παν, τι ακριβώς εννοώ; ας υποθέσουμε ότι πουλάω τραγούδια σε mp3 για κινητά; τότε μία λέξη που θα με ενδιέφερε να είμαι στην πρώτη σελίδα του Google θα ήταν "Τραγούδια για κινητό" και λοιπές παρεμφερείς όπως "Κατέβασμα τραγούδια σε κινητό" η "Κατέβασμα τραγούδια" η "Τραγούδια κινητά" κλπ.

Επειδή η πειθώ είναι το ήμισυ της πώλησης, σας προκαλούμε να κάνετε το εξής:

Πηγαίνετε στο Google και πληκτρολογήστε όποιον από τους παραπάνω όρους θέλετε, η κάποιον άλλον που θα θέλατε εσείς και θα είχε σχέση με: πώληση τραγουδιών σε mp3 για κινητά.

Το αποτέλεσμα σας έπεισε; όχι; νομίζετε ότι έχω φτιάξει επίτηδες τις παραπάνω λέξεις; επειδή εμφανίζομαι στην πρώτη σελίδα νομίζετε ότι είναι κατά τύχη και το εκμεταλλεύομαι;

Τότε λοιπόν ψάξτε στο Google και για τις λέξεις: "Facebook Μάρκετινγκ"  "Αλλαγές στο SEO" "Μυστικά του SEO" υπάρχει στην πρώτη σελίδα; ωραία.

Όπως βλέπετε το blog είναι περί διαδικτυακού μάρκετινγκ και το πείραμα με τα "τραγούδια" είναι μόνο και μόνο για να πειστείτε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε αγορά και αν είστε.

Σε πόσο καιρό να περιμένω αποτελέσματα;

Μέσα στον 1-2 μήνα αν η ιστοσελίδα είναι παλιά καταχωρημένη, και εάν είναι καινούργια σε 2-3 μήνες.

Δηλαδή θα εμφανίζομαι για όλες τις λέξεις κλειδιά που έχω επιλέξει στην πρώτη σελίδα του Google;

Όχι, αλλά θα εμφανίζεστε αν όχι για όλες σίγουρα για τις περισσότερες λέξεις κλειδιά που έχετε ορίσει στα 30 πρώτα αποτελέσματα του Google.

Μπορείτε να μου δείξετε παραδείγματα της δουλειάς σας;

Ναί, κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Σχόλια