Η Apple είναι για άλλη μια φορά έγκυος - Στον Έβδομο:)

iPhone 7


Παρά το γεγονός ότι η Apple κυκλοφόρησε μόλις πριν από μερικούς μήνες τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, φήμες θέλουν την εταιρεία να ετοιμάζει το επόμενο smartphone της, το iPhone 7.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer, το νέο κινητό τηλέφωνο θα έχει αρκετές ομοιότητες με τα προηγούμενα μοντέλα, ιδιαίτερα όσον αφορά την εξωτερική εμφάνισή του, ωστόσο η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη OLED, σαν αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί στο Apple Watch με τεχνολογία για την προστασία της επιφάνειας από γρατζουνιές.

Το νέο iPhone, το οποίο αναμένεται να διατεθεί το επόμενο έτος, πιθανολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, αυτή με οθόνη 4,7 ιντσών και ακόμα μία με μεγαλύτερη οθόνη 5,5 ιντσών.

Φημολογείται επίσης ότι η συσκευή θα διαθέτει κυρτή οθόνη σαν αυτή που έχει
χρησιμοποιηθεί στα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge της Samsung.

Σύμφωνα με το Inquirer, το νέο κινητό θα ενσωματώνει τη νέα -ακυκλοφόρητη ακόμα- έκδοση του λειτουργικού της εταιρείας iOS 9, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στο συνέδριο WWDC της Apple που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Κατά πληροφορίες, μεγάλη διαφορά θα υπάρχει στην ανάλυση της κάμερας της συσκευής, αφού εικάζεται ότι η Apple θα επιλέξει τον νέο αισθητήρα της Sony Exmoor RS, ανάλυσης 21Mpixels. Μέχρι στιγμής, πάντως, η εταιρεία δεν έχει κάνει καμία νύξη για επερχόμενο νέο iPhone.

Πηγή: http://www.avgi.gr/article/5561665/-egkuos-pali-i-apple-sto-iphone-7-

Σχόλια